ŠKOLA V PŘÍRODĚ

Odjezdová Bílá – 5. den

Ahoj z Bílé! Dopoledne jsme si zahráli v lese „lesní golf“. Po obědě jsme zvolali: „Hurá, jedeme domů!“ Tak naše Škola v přírodě na Bílé končí a za rok na shledanou!!!!

Pašerácká Bílá – 4. den

Ahoj z Bílé! Dopoledne jsem se prošli pašeráckou stezkou. Odpoledne jsme si zahráli scénky podle hesla a pak jsme měli volnou zábavu na atrakcích v parku. Po večeři nás instruktoři prověřili na stezce odvahy.

Sportovní Bílá – 3. den

Ahoj z Bílé! Dnes to bylo super!!! Dopoledne jsme sportovali, odpoledne jsme byli na krásném výletě do údolí Smradlavky. Večer se nesl v duchu zábavy, protože za námi přijel Hopsalín.

Indiánská Bílá – 2. den

Ahoj z Bílé! Dnes byl krásně prosluněný den. Ráno bylo zpočátku chladněji, pak sluníčko ukázalo svou sílu.

Na obědě jsme si pochutnali na čočkové polévce a zapékaných nudlích s kyselou okurkou. Dopolední i odpolední program byl v duchu her. Instruktoři rozdělili žáky do tří družstev a společně hráli hry. V dopoledních ledolamkách si děti upevnily svá místa ve skupině, zkrátka se bavily. Odpolední program byl zaměřen na poznání Bílé – Poznávačka GPS hra. Jsme ubytovaní na pokojích po dvou, po třech a po čtyřech. Na závěr školy v přírodě bude vyhodnocen pokoj, který nejlépe udržoval pořádek. Večeře byla vydatná, čekala nás rajská omáčka s knedlíky a masovými koulemi, takže se nám bude dobře spát. Před večerkou jsme ještě zvládli opakování písmen, procvičili si čtení a vzpomínali jsme na zážitky z prázdnin.

Sluníčková Bílá – 1. den

Ahoj z Bílé! Dnes nás překvapilo počasí. Bylo zataženo, ale vcelku teplo, až odpoledne začalo vykukovat sluníčko. Když jsme se probudili, čekala nás snídaně. Každý si mohl vybrat, na co měl chuť. Byly připraveny rohlíky, chleba, salámy, sýry, zeleniny, přesto zvítězily cereální kuličky s mlékem. Dnešní den proběhl v indiánském duchu. Po snídani nás čekali opravdoví Indiáni, kteří nás odvedli do lesa, kde jsme stavěli týpí. A protože jsme chtěli vypadat jako oni, vyrobili jsme si také čelenky. K obědu byla bramborová polévka a kuřecí plátek s rýží. Po odpoledním odpočinku jsme vyrazili do parku, kde jsme vyrobili totem a soutěžili v kmenových soutěžích. Krásně prožitý den jsme zakončili skvělou večeří, buchtičkami s krémem. Ach, to byla dobrota. Mňam!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *