NAŠE PLESY

V pátek 18. března se konal ples 9. B a v sobotu 19. března zase ples 9. A. Oba plesy se konaly v restauraci U Máně v Řepištích a program plesu byl opravdu velmi zajímavý. Promítaly se záběry ze slavnostní akademie školy, kde současní žáci devátých ročníků vystupovali teprve jako prvňáčci. Jak se jejich taneční umění zlepšilo a co všechno se naučili v první polovině letošního roku, mohli všichni posoudit zhlédnutím jejich předtančení.

Ples jsme také zpestřili vyhlášením soutěže O nejlepšího tanečníka a nejlepší tanečnici. Výsledky byly velmi těsné, tak říkajíc „o prsa“. V očích rodičů byl ale stejně nejlepší ten jejich potomek, a tak to má být.

Závěr programu byl věnován prezentacím žáků, které si pro nás připravili v hodinách mediální výchovy a informatiky. Jejich interpretace ukazovaly naši školu, shrnovaly devět let jejich školní docházky, představovaly učitele, ale také jednotlivé spolužáky a mnohé z nich byly opravdu velmi originální. Pomyslnou závěrečnou tečkou bylo slavnostní stužkování žáků, v jehož průběhu obdržel každý žák od své třídní učitelky placku se stužkami, na které se skvělo motto každé třídy, jež si žáci sami společně vybrali.

No a do třetice všeho dobrého. Nemohli jsme letos samozřejmě zapomenout na naše nejmenší, a proto jsme pro žáky prvních až čtvrtých tříd uspořádali v neděli 20. března v tělocvičně naší školy Maškarní ples. A aby si ti nejmenší užili hodně legrace a zábavy, tak je celé dvě hodiny skvěle bavil všem jistě známý klaun Hopsalín. Nechyběla soutěž O nejlepší masku, stejně tak jako spousta her a soutěží o zajímavé ceny. Třešničkou na dortu bylo vystoupení uskupení Mažoretek Zik-Zak Vratimov, Miminka, které trénují skvělé paní trenérky Renata a Lucie Janů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *