ŠKOLNÍ PLES 2024

V sobotu 17. února 2024 večer zaplnili společenský sál v Kulturním středisku ve Vratimově žáci 9. tříd, jejich učitelé, nejbližší příbuzní i kamarádi, zástupci KRPŠ.

Konal se totiž školní ples, na němž žáci 9. tříd předvedli své předtančení, které s paní ředitelkou Martinou Pelikánovou a s paní učitelkou Martinou Riedlovou pilně nacvičovali už od září.  Nejlepší tanečnicí byla přítomnými zvolena Simona Magnusová, nejlepším tanečníkem Matyas Roleček.

Dalším bodem programu bylo stužkování deváťáků, které doprovázelo krátké představení jednotlivých žáků, jejich zájmů, oblíbených koníčků i snů. Pak přišel na řadu proslov deváťáků, ve kterém připomněli, co všechno se v průběhu docházky do naší ZŠ kromě předtančení naučili. Proslov krásně přednesly Mája Haroková a Verča Pifková. Následovalo poděkování žáků 9. tříd za předtančení, za krásných 9 let na ZŠ Vratimov, Masarykovo náměstí, pedagogickému sboru, rodičům i prarodičům, členům KRPŠ.

Po slavnostní oficiální části přišla na řadu zábava. Hudbu skvěle pouštěl DJ Ivo Bernatík, tombola byla bohatá a občerstvení výborné. A tak se všichni přítomní skvěle bavili, tančili, zpívali, hodovali. Nezbývá než poděkovat organizátorům z KRPŠ za krásný večer, na který budou naši deváťáci jistě rádi vzpomínat a který byl pro ně důstojným nakročením do jejich společenského života.                                        

                                                           tančící třídní učitelka 9. B Mgr. Pavlína Kožušníková

FOTOGALERIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *