DIVADÉLKO 2024

Divadélko za školou už má prázdniny

Divadélko za školou je jedním z kroužků SVČ Vratimov, ale již několik let působí v ZŠ Vratimov, Masarykovo náměstí. V pondělí 3. června 2024 ukončilo letošní divadelní sezónu, ve které její členové se svými vedoucími nastudovali hned 2 představení. V 1. pololetí to bylo divadélko Smolíkovi ve Vratimově, které vzniklo na motivy populárního animovaného seriálu. Ve 2. pololetí se předvedli v kuse s názvem O Karkulákovi, což je parodie na klasickou pohádku O Červené Karkulce.

Obě představení byla veselá a děti v nich mohly ukázat, co všechno umí. Herci Divadélka za školou předvedli, že umí nejen hrát, ale také zpívat, tančit i vyrobit hezké kulisy, což ocenili přítomní diváci vždy velkým potleskem.

Jejich vystoupení zhlédli nejen jejich rodiče a pozvaní hosté. S divadélkem O Karkulákovi se ve středu 29. května 2024 zúčastnili Regionální přehlídky amatérských divadel v Řepišti. Naposledy zahráli O Karkulákovi svým spolužákům i jejich učitelům z 1. stupně ZŠ Vratimov, Masarykovo náměstí.

Blahopřejeme jim k úspěšné divadelní sezóně, přejeme jim krásné prázdniny a těšíme se na ně v nové divadelní sezóně v Divadélku za školou na podzim 2024.

FOTOGALERIE

principálky Divadélka za školou Lenka Parmová a Pavlína Kožušníková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *